Home » Oplossingen » Monitor kanteling » TiltWatch XTR

TiltWatch XTR

Een activeerbare indicator die verkleurt wanneer er een kanteling of draaiing optreed.
spotsee shockwatch tiltwatch xtr monitor kanteling

TiltWatch XTR

De TiltWatch XTR is een kantel indicator voor eenmalig gebruik die wordt gebruikt om goederen te controleren die rechtop moeten blijven staan. Eenmaal aangebracht op de verpakking, zal de TiltWatch XTR bewijs leveren van verkeerd gebruik als de zending een gekanteld is geweest. De kantelindicator blijft echter ongeactiveerd door bewegingen tijdens normale hantering of transport.

TiltWatch XTR accessoires​

shockwatch tiltwatch xtr begeleidend etiket

Begeleidend etiket

Een begeleidend label geeft een visuele waarschuwing dat het pakket wordt bewaakt met behulp van TiltWatch XTR indicatoren en bevat instructies voor de geadresseerde over wat te doen indien de indicator verkleurd is.
Spotsee Shockwatch label alert tape

Waarschuwingstape

ShockWatch waarschuwingstape geeft een onmiskenbare visuele waarschuwing dat monitoring indicatoren worden gebruikt op het pakket. Daarmee wordt benadrukt dat correcte procedures vereist zijn.
shockwatch tiltwatch xtr waarschuwingsticker

Waarschuwingssticker

Deze onmiskenbare waarschuwing wordt rechtstreeks op de vrachtbrief aangebracht om de transporteur en de geadresseerde te waarschuwen dat de zending wordt gecontroleerd op verkeerd gebruik.

Vergelijkbaar

spotsee shockwatch tiltwatch plus monitor kanteling

TiltWatch Plus

Geeft aan of er naar links of naar rechts is gekanteld, de mate van kanteling of wanneer er een volledige kanteling heeft plaatsgevonden. De TiltWatch Plus is eigenlijk drie indicatoren in één: Eén sectie geeft de kanteling naar links aan. Het tweede geeft de schuine stand naar rechts aan. Het derde deel geeft de totale draaiing van het pakket aan.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
spotsee shockwatch tiltwatch plus monitor kanteling

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
TiltWatch XTR