Home » Oplossingen » Temperatuur

Temperatuur

Oplossingen voor het monitoren van Temperatuur
WarmMark tijd-temperatuurindicatoren waarschuwen gebruikers voor blootstelling aan onaanvaardbaar hoge temperatuuromstandigheden en de cumulatieve tijd boven de temperatuurdrempel. Zonder deze indicatoren kan een inbreuk in de koudeketen onopgemerkt blijven, wat kan leiden tot compromittering van de kwaliteit van uw product.
WarmMark tijd-temperatuurindicatoren waarschuwen gebruikers voor blootstelling aan onaanvaardbaar hoge temperatuuromstandigheden en de cumulatieve tijd boven de temperatuurdrempel. Zonder deze indicatoren kan een schending van de koudeketen onopgemerkt blijven, wat kan leiden tot compromittering van de kwaliteit van uw product.
ColdMark-indicatoren helpen u vast te stellen of uw producten onder een aanvaardbare temperatuur zijn gekomen. Zonder deze indicatoren kan uw product worden aangetast door een onopgemerkte inbreuk in uw koudeketen.
Elke schakel in de koudeketen is cruciaal voor de veiligheid en kwaliteit van uw product. Temperature Thermostrip™ DC is een zeer nauwkeurige warmte-indicator die is ontworpen voor gebruik binnen een droog-, uithardings-, laminering- of hechtingsproces.
Om de mogelijkheid voor het monitoren van Covid-19 vaccins te maximaliseren, zijn er verschillende nieuwe WarmMark tijd-temperatuurindicatoren aan de WarmMark productreeks toegevoegd. Deze indicatoren op maat gemaakt zijn bedoeld om te voldoen aan de tijd-temperatuurvereisten voor verschillende versies van het vaccin. 8°C / 46°F: 6 uur (Enkel venster) 8°C / 46°F: 14 dagen (Langdurige werking) 25°C / 77°F: 6 uur (Enkel venster)
Een kantel-indicator voor eenmalig gebruik die wordt ingezet om goederen te controleren die rechtop moeten blijven staan. Eenmaal aangebracht op de verpakking zal de TiltWatch XTR bewijs leveren van verkeerd gebruik wanneer de zending gekanteld is geweest. De kantelindicator blijft onaangetast door bewegingen van normale hantering.
Thermostrip® DL is een zelfklevend en waterdicht kleurveranderend label dat de oppervlaktetemperatuur meet van serviesgoed in vaatwasmachines. Het gebruik van Thermostrip® DL op een serviesoppervlak bij elke wascyclus zal een registratie verschaffen dat de juiste hygiënetemperatuur is bereikt.
Tijdens een uitbraak van een ziekte kan vroegtijdige koortsdetectie niet alleen helpen om de verspreiding van ziekten te voorkomen, maar ook zorgen voor snellere behandeling. Op basis van vloeibare kristaltechnologie, een door de FDA geregistreerde voorhoofdthermometer biedt een eenvoudig, kosteneffectief hulpmiddel voor het monitoren van de lichaamstemperatuur.
Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Contact info

producten