Home » Oplossingen » Monitor trillingen » ShockLog 298

ShockLog 298

Een recorder voor schokken, trillingen en omgevingscondities voor ieder type structuur of apparatuur.
Shockwatch spotsee shocklog 298 monitor schokken

ShockLog 298

De ShockLog 298 bewaakt en registreert schokken, trillingen en omgevingscondities die worden ervaren door elk type structuur of apparatuur, of deze nu in gebruik is, tijdens transport of in opslag. Het apparaat waarschuwt u wanneer er schade is opgetreden, zodat u snel kunt reageren.

ShockLog 298 Case studies

Om de kosten in verband met de installatie van een beschadigde turbine te voorkomen, moest Trianel Windpark Borkum begrijpen welke soorten gebeurtenissen schade aan hun windturbines zouden veroorzaken.
Het vastleggen van de versnelling en de duur van schokken en trillingen hielp het bedrijf bij het verbeteren van het productontwerp en het instellen van alarmen voor monitoring.

ShockLog 298 accessoires

shockwatch shocklog 298 begeleidend etiket

Begeleidend etiket

Een begeleidend etiket geeft een extra visuele waarschuwing en instructies over wat te doen indien er sprake is van verkeerd gebruik.
shockwatch shocklog 298 magnetische steun

Magnetische steun

De magnetische steun kan op een metalen oppervlak worden gemonteerd. Nadien kan de ShockLog 298 eenvoudig geplaatst en verwijderd worden.
shockwatch shocklog 298 vochtigheid druk temperatuur sensor

Optionele sensor

De HPT-omgevingssensor meet temperatuur, vochtigheid en druk. Gegevens worden vastgelegd in tijdvakken voor eenvoudige analyse.

Vergelijkbaar

Spotsee Shokwatch Shockdot label

ShockDot

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zo schade gerelateerde kosten. De ShockDot-indicatoren worden rood wanneer een mogelijk schadelijke impact optreedt.
Shockwatch label schokindicator

ShockWatch Label

Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact tijdens transport of in opslag. De indicator wordt rood wanneer een schok of botsing heeft plaatsgevonden.
Fraudebestendige indicatoren die felrood worden wanneer een pakket onjuist behandeld is. Deze schok-indicatoren kunnen rechtstreeks op producten worden gemonteerd om de omstandigheden tijdens transport of gebruik te monitoren. Ook te gebruiken buiten een beschermende verpakking.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
ShockLog 298