ColdMark

ColdMark-indicatoren helpen u te bepalen of uw producten onder een aanvaardbare temperatuur zijn gekomen.

ColdMark

ColdMark-indicatoren helpen u te bepalen of uw producten onder een aanvaardbare temperatuur zijn gekomen. Zonder hen kan uw product worden aangetast door een onopgemerkte inbreuk in uw koudeketen.

Hoe kunt u er zeker van zijn dat een onaanvaardbare temperatuur tijdens het transport de kwaliteit en doeltreffendheid van uw product niet heeft aangetast?

Temperaturen kunnen sterk variëren tijdens het transport. Het laadruim van een vliegtuig kan kouder zijn dan gepland. Uw product kan onverwachte vertragingen tegenkomen en worden opgeslagen onder minder dan ideale omstandigheden. ColdMark-temperatuurindicatoren bieden een kosteneffectief hulpmiddel voor het monitoren van de temperatuur van uw pakket. Het zijn eenmalig te gebruiken apparaten die nauwkeurig, onomkeerbaar bewijs leveren van een afwijking onder de drempelwaarde. De ColdMark verandert van helder naar violet wanneer de temperatuur onder een vooraf bepaalde drempelwaarde daalt. Met de informatie die u verkrijgt uit deze indicatoren kunt u verstandigere beslissingen nemen in uw koudeketen.

  Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

  Voorkomen is beter dan genezen

  Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1stargray
  Aggregate Rating
  4 based on 1 votes
  Brand Name
  Spotsee
  Product Name
  ColdMark