Home » Oplossingen » Monitor schokken » Shockwatch Clip

Shockwatch Clip

Fraudebestendige schokindicatoren die felrood worden om verkeerd gebruik aan te geven.
Spotsee Shockwatch clip

ShockWatch Clip

ShockWatch Clip schokindicatoren zijn fraudebestendige apparaten die felrood worden om verkeerd gebruik aan te geven. Deze schokindicatoren kunnen rechtstreeks op producten worden gemonteerd om de omstandigheden te begrijpen die het product ervaart, zelfs wanneer het zich buiten een beschermende verpakking bevindt.

ShockWatch Clips zijn ontworpen om producten te beschermen tot 14m3 in volume en met een gewicht tot 10.000 pond. Andere indicatoren en recorders zijn verkrijgbaar bij voor extra gevoeligheden en andere volumes.

ShockWatch Clip schokindicator

ShockWatch impact indicatoren zijn goed zichtbare indicatoren die felrood worden wanneer er een botsing optreedt. De ShockWatch-tube kan rechtstreeks in het ontwerp van een product worden opgenomen. De ShockWatch Clips en Multi-G bieden de ShockWatch Tube in een handige behuizing om de schoksensor rechtstreeks op een product te bevestigen, terwijl de ShockWatch Flex u de mogelijkheid biedt om de indicator op producten met complexe vormen te monteren.

Deze oplossingen zijn ideaal als u wilt weten of verkeerd gebruik van producten kan hebben geleid tot verkeerde uitlijning, verlies van productkalibratie of garantieproblemen.

Voordelen van ShockWatch Clips

Toepassingen van ShockWatch Clips

De juiste impactindicator selecteren

Selectie van een Clip-, Flex- of Multi-G-oplossing begint met het begrijpen van het te monitoren product. Om de juiste activering niveaus te selecteren, moet u achterhalen of er schokspecificaties bestaan voor het te controleren product. De meeste complexe elektromechanische producten zijn uitgebreid getest om grenswaarden voor schokschade vast te stellen.

Wanneer deze informatie beschikbaar is, selecteert u eenvoudig de bijbehorende gevoeligheid. Activeringsgrafieken zijn beschikbaar om met behulp van de schadegrenzen van uw product de meest geschikte indicator te identificeren. Als er geen schokspecificaties voor het te monitoren product bestaan, vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs voor hulp bij het selecteren van een oplossing.

Case studies

SOTA TOYS elimineert vrijwel alle productschade door zijn verpakkingen te beschermen met ShockWatch labels.
Haines, Jones & Cadbury beschermt bestellingen en klanttevredenheid en vermindert vrachtclaims met 65%.
Het partnerschap van David Edward Furniture met ShockWatch helpt zijn producten en reputatie intact te houden.

ShockWatch Clip accessoires

Spotsee Shockwatch label alert tape

Waarschuwingstape

ShockWatch waarschuwingstape geeft een onmiskenbare visuele waarschuwing dat schok-indicatoren worden gebruikt op het pakket. Daarmee wordt benadrukt dat de juiste behandelings-procedures vereist zijn.

Vergelijkbaar

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zo schade gerelateerde kosten. De ShockDot-indicatoren worden rood wanneer een mogelijk schadelijke impact optreedt.
Go/No-go indicatoren voor eenmalig gebruik die bepalen of een pakket is gevallen tijdens transport of in opslag. De indicatoren moeten geactiveerd worden en zijn sabotage bestendig. De indicator wordt felrood wanneer een impact/schok voorbij een specifieke drempel heeft plaatsgevonden.
Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact tijdens transport of in opslag. De indicator wordt rood wanneer een schok of botsing heeft plaatsgevonden.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
ShockWatch Clip