ShockDot

Een kosteneffectieve indicator die verkleurt wanneer een schok een vooraf bepaald niveau overschrijdt.
Spotsee Shokwatch Shockdot label

ShockDot

Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De ShockDot indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zodoende schade gerelateerde kosten. De ShockDot indicatoren worden rood wanneer een mogelijk schadelijke impact optreedt.

Case studies

SOTA TOYS elimineert vrijwel alle productschade door zijn verpakkingen te beschermen met ShockWatch labels.
Haines, Jones & Cadbury beschermt bestellingen en klanttevredenheid en vermindert vrachtclaims met 65%.
Het partnerschap van David Edward Furniture met ShockWatch helpt zijn producten en reputatie intact te houden.

ShockDot accessoires

Spotsee Shockwatch label companion label

Begeleidend etiket

Een begeleidend label geeft een visuele waarschuwing dat het pakket wordt bewaakt met behulp van ShockWatch Labels en bevat instructies voor de geadresseerde over wat te doen indien de schok-indicator verkleurd is.
Spotsee Shockwatch label alert tape

Waarschuwingstape

ShockWatch waarschuwingstape geeft een onmiskenbare visuele waarschuwing dat schok-indicatoren worden gebruikt op het pakket. Daarmee wordt benadrukt dat de juiste behandelings-procedures vereist zijn.
ShockWatch ShockDot waarschuwingssticker

Waarschuwingssticker

Deze onmiskenbare waarschuwing wordt rechtstreeks op de vrachtbrief aangebracht om de transporteur en de geadresseerde te waarschuwen dat de zending wordt gecontroleerd op verkeerd gebruik.

Vergelijkbaar

Go/No-go indicatoren voor eenmalig gebruik die bepalen of een pakket is gevallen tijdens transport of in opslag. De indicatoren moeten geactiveerd worden en zijn sabotage bestendig. De indicator wordt felrood wanneer een impact/schok voorbij een specifieke drempel heeft plaatsgevonden.
Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact tijdens transport of in opslag. De indicator wordt rood wanneer een schok of botsing heeft plaatsgevonden.
Fraudebestendige indicatoren die felrood worden wanneer een pakket onjuist behandeld is. Deze schok-indicatoren kunnen rechtstreeks op producten worden gemonteerd om de omstandigheden tijdens transport of gebruik te monitoren. Ook te gebruiken buiten een beschermende verpakking.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
Spotsee Shockwatch 2 schokindicator

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
ShockDot