Home » Oplossingen » Temperatuur » WarmMark » WarmMark for COVID-19 Vaccine Monitoring

WarmMark for COVID-19 Vaccine Monitoring

WarmMark for COVID-19

WarmMark for COVID-19 Vaccine Monitoring

Om de mogelijkheid voor monitoring van Covid-19-vaccins te maximaliseren, zijn er verschillende nieuwe WarmMark tijd-temperatuurindicatoren toegevoegd aan de WarmMark productfamilie. Deze op maat gemaakte indicatoren zijn bedoeld om te voldoen aan de tijd-temperatuurvereisten voor verschillende versies van het vaccin.

  • 8°C / 46°F: 6 uur (Enkel venster)
  • 8°C / 46°F: 14 dagen (Langdurige werking)
  • 25°C / 77°F: 6 uur (Enkel venster)

Met de mogelijkheid om tijd-temperatuurindicatoren aan te passen, zal SpotSee doorgaan met het verfijnen van temperatuurindicatoren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij specifieke toepassingen. Als u specifieke vereisten heeft, neem dan contact op met het SpotSee-team.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
Warm mark