OpsWatch

De OpsWatch trillingsmonitor visualiseert veranderingen in trillingsniveaus in real-time en geeft waarschuwingen.

OpsWatch

De Opswatch real-time trillingsmonitor visualiseert veranderingen in  trillingsniveaus en identificeert veranderingen wanneer deze zich voordoen. Het apparaat geeft waarschuwingen wanneer trillingen buiten het acceptabele bereik vallen. De verzamelde data zijn via een online portal beschikbaar voor analyse.

OpsWatch Case studies

Het OpsWatch schok- en trillingsmonitoringsysteem werd voor een periode van ongeveer 6 maanden ingezet in een frac-zandinstallatie in Texas. De informatie van de OpsWatch identificeerde gebeurtenissen voorafgaand aan defecten in het systeem.

Vergelijkbaar

Bewaakt en registreert schokken, trillingen en omgevingsomstandigheden die worden ervaren door elk type structuur of apparatuur, of deze nu in gebruik is, onderweg is of in opslag is. Het apparaat waarschuwt u wanneer er schade is opgetreden, zodat u snel kunt reageren.
Een ShockWatch Label ontmoedigd verkeerd gebruik en verminderd schade gerelateerde kosten door te bewijzen of producten blootgesteld zijn geweest aan een potentieel schadelijke schok/impact tijdens transport of in opslag. De indicator wordt rood wanneer een schok of botsing heeft plaatsgevonden.
Een kosteneffectieve oplossing voor het bepalen van verkeerd gebruik. De indicator waarschuwt vervoerders dat uw pakket extra zorg nodig heeft en verminderen zo schade gerelateerde kosten. De ShockDot-indicatoren worden rood wanneer een mogelijk schadelijke impact optreedt.

Testimonials

“We houden echt van de ShockWatch-labels! We hebben de groene labels enkele weken geleden van u gekocht en hebben al een drastische verandering in het gedrag van de chauffeurs gezien die onze pakketten ophalen. Er zijn nog géén meldingen van vrachtschade met de labels tot nu toe. Dat is behoorlijk wonderbaarlijk."
SOTA Toys logo shockwatch testimonial
Chris Hollosy
SOTA Toys
"De vervoerders waren eigenlijk heel blij om extra informatie op de dozen te zien voor hun werknemers om zodoende een zorgvuldige afhandeling kunnen te garanderen."
David Edward logo shockwatch testimonial
George Johnson
Vice-president van David Edward
Shockwatch spotsee opswatch monitor trillingen

Voorkomen is beter dan genezen

Onze deskundige adviseurs helpen klanten over de hele wereld bij het vinden van de juiste oplossingen om verkeerd gebruik tegen te gaan en kosten te verlagen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Spotsee
Product Name
OpsWatch